لیست اختراعات علي حسينخاني
زمينه فني اين اختراع مهندسي- مكانيك ميباشد . اين اختراع ارائه روش جديدي است كه باعث حذف سيستم قبلي يعني محركه هيدروليك شيرهاي توپي دراندازه هاي 3 الي 30 اينچ ميگردد. محركه هاي هيدروليك عملكرد تعداد بسيار زيادي از شيرهاي توپي را درصنايع نفت وگاز با استفاده از روغن با فشار 800 الي 1800 (psi) پوند براينچ مربع بعهده دارند. روغن كه توسط يك پمپ پنوماتيك فشرده ميگردد ازطريق يك شيربرقي به سمت سيلندر (جك) هدايت ميشود. حركت طولي جك باعث جمع شدن فنر برگرداننده شده وهمزمان توسط يك بازو ، محور توپك شير را 90 درجه چرخانده و آن را از حالت بسته در حالت باز قرار ميدهد. زمانيكه فرمان شير برقي مسيرروغن ازمركز كنترل قطع ميشود، روغن بسمت مخزن هدايت شده ونيروي فنر توپك شير را به حالت بسته برميگرداند. درسيستم محركه پنوماتيك براي شيرهاي توپي هيدروليك ، با استفاده ازسيلندر وپيستون (جك )، متناسب با سايز هرشير توپي با فشارهواي 70 psi همان نيرو توليد وكار باز وبسته شدن انجام ميشود. كاربرد اصلي اختراع استفاده از آن به منظورجايگزيني محركه هاي هيدروليك روي شيرهاي توپي در صنايع نفت وگازميباشد. تمام قطعات موردنياز براي استفاده از اختراع ساخت داخل كشور ميباشند.
اين اختراع راجع است به نوعي بتن سبك رزيني و فرايند توليد آن . مشكل فني كه تا كنون وجود داشته است فقدان استحكام و وزن بالاي سازه ها و در نتيجه افزايش ميزان تلفات به هنگام وقوع زمين لرزه ، نبود عايق صوتي ، حرارتي و برودتي و در نتيجه بالا بودن ميزان مصرف انرژي ، جذب آب ، سختي اجرا و درنتيجه پرهزينه بودن ساخت و استفاده از بتن هاي موجود است.اساس راه حل به وسيله تركيب مشخصي از سبكدانه ، سيمان ، رزين ، اپوكسي ، پليمر ، الياف و در صورت لزوم مش است كه در جريان يك فرايند خاص ، به ترتيب مشخص و در طول مدت زمان هاي مشخصي با يكديگر مخلوط و لرزانده مي شوند به گونه اي كه منجر به توليد بتني مي شود كه نسبت به نمونه هاي موجود داراي خواص سبك بودن بيشتر ، استحكام بالاتر ، عايق صدا، حرارت و برودت ، كاهش جذب آب و در نتيجه دوستي با محيط زيست و كاهش تلفات ناشي از زلزله و آتش سوزي است. كاربرد صنعتي اين اختراع ، در ديوارهاي پيراموني و داخلي ساختمان ها و بناها است.
با توجه به خشك سالي هاي اخير و كمبود آب اشاميدني، آب شيرينكن خورشيدي رطوبت زني-رطوبتزدايي، يكي از كارآمدترين روشهاي شيرينسازي آب در مقياس كوچك براي مناطق دورافتاده و كمجمعيت ميباشد. اين سيستم از واحدهاي رطوبت زن، رطوبت گير، هوا گرمكن خورشيدي و آبگرمكن خورشيدي تشكيلشده است.روش كار اين نوع آبشيرينكن بر اين مبنا استوار است كه هوا قابليت جذب و حمل ميزان قابلتوجهي بخارآب را در دماهاي بالا دارد. در ابتدا هوا و آب در كلكتور هاي صفحه تخت و هوا گرم كن خورشيدي با لوله هاي زبر (براي تبادل حرارت بهتر) گرم ميشوند و در واحد رطوبت زن بهم برخورد ميكنن و رطوبت هوا بالا ميرود و در واحد رطوبت گير از روي كويل هاي سرمايش عبور ميكند و دماي هوا كاهش پيدا ميكند و رطوبت خود را از دست ميدهد و آب شيرين توليد ميشود. با توجه به پايين بودن دماي عملكرد اين سيستم تمام انرژي حرارتي موردنياز آن ميتواند از انرژي خورشيد تأمين شود. ازاينرو، براي جلوگيري از آلودگي ناشي از سوخت هاي فسيلي و همچنين مناطقي كه دسترسي به انرژي فسيلي ندارند گزينه مناسبي ميباشد. اين دستگاه هر آب غير آشاميدني با هر سختي و املاحي را به آب مقطر تبديل ميكند و براي توليد آب مصرفي يا املاح به آب مقطر اضافه ميكنيم يا اگر آب شور ورودي آلودگي نداشته باشد به آب مقطر با درصد مشخص (بستگي به مشخصات آب ورودي دارد) مخلوط كرده و آب آشايدني حاصل ميشود. اين دستگاه از سيستم گرمايش آب و هوا به صورت همزمان استفاده شده است استفاده از سيستم گرمايش هوا موجب حمل بيشتر رطوبت و توليد آب شيرين ميشود. سيستم گرمايش آب هم موجب بالا رفتن تخبير سطحي و رطوبت و دماي بيشتر هواي خروجي از رطوبت زن ميشود كه موجب افزايش آب شيرين توليدي ميشود. از طرفي با توجه به دماي بالاي آب پسماند در واحد رطوبت زن ميتوان اين دستگاه به صورت همزمان آب شيرين و آب گرم مصرفي را توليد كند.
موارد یافت شده: 4